loka 13, 2016author: mfadm

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Messuosaston valmistelu alkaa jo kuukausia ennen itse tapahtumaa, oli kyse sitten alusta asti asiakkaan kanssa suunnitellusta osastosta, tai pelkästä osaston rakentamisesta.

LUE LISÄÄ
syys 26, 2016author: mfadm

Autoteippaus on liikkuva mainos

MF - Mainoksella teippauksen saa vuodessa noin 100 autoa. Pienemmät teippaukset saa yleensä heti paikan päällä käydessään, ja tiedostot pysyvät koneellamme tallessa. Joten monesti kun puhelin soi, niin paikalle tultaessa teipit ovat jo valmiina odottamassa.

LUE LISÄÄ
elo 13, 2016author: mfadm

Mainosteippauksia jo vuodesta 1971.

MF-Mainos Oy:n juuret ulottuvat 1971 vuoteen, jolloin Raimo Front perusti Ky Mainos Front -nimisen somistamon Helsingin Arabiaan Hämeentielle, josta muutti pian Pitäjänkirkolle. Toiminnan pääpaino oli myymälöiden mainosmateriaalien, kylttien, telineiden ja opasteiden valmistuksessa sekä somistamisessa.

LUE LISÄÄ
heinä 13, 2016author: mfadm

Elämä & Työ.

MF-Mainos toteutti Opteamin uudistetulla ilmeellä suuret kangastaulut heidän neuvottelu- ja työtiloihinsa. Sama ilme toistuu myös remontoidun toimitilan ikkunateippauksissa Tikkurilassa Kielotie 14.

LUE LISÄÄ
kesä 13, 2016author: mfadm

Koko joukko.

Solukko on joukko markkinointiviestinnän yrittäjiä, ammattilaisia, joilla on omat erikoistumisalueensa. Yhdessä he vastaavat ison yrityksen resursseja pienen yrityksen joustavuudella.

LUE LISÄÄ