Oikea tarra oikeaan paikkaan.

23rd marras 2016, author: mfadm

Ääreismerkintätarrat • Koneiden ja ohjainten opastarrat
Ääreismerkintätarrat • Koneiden ja ohjainten opastarrat
Vaarallisten aineiden merkintä- ja opastarrat
Vaarallisten aineiden merkintä- ja opastarrat

Tarrat, jotka kestävät kovaakin käyttöä
Merkitse koneen osat, työkoneen käyttö- ja turvaohjeet sekä erilaiset säiliöt asian mukaisilla tarroilla. Nimikoi tuotteesi pysyvästi yrityksesi tarralla. Leikkurilla läpivärjätystä tarramateriaalista leikatut sekä liuotintulostimella tulostetut ja laminoidut tarrat kestävät vaativissakin olosuhteissa, paremmin kuin painetut tarrat. Käyttökohteina ovat erityisesti paikat, joissa tarra joutuu kosketuksiin öljyn, liuottimien ja UV-säteilyn kanssa, kuten hydrauliikkakoneet ja -ohjaimet, kuorma- ja rekka-autot, öljy- ja liuotinsäiliöt jne.

Hyvä huoltotarra helpottaa elämää
Jätä huoltokäynnilläsi tarra, josta löytyvät yrityksesi yhteystiedot, huollon ajankohta ja kaikki sellaiset tiedot, jotka näet tarpeelliseksi jättää muistuttamaan käynnistäsi. Huoltotarrat voivat olla hyvinkin yksilöityjä esimerkiksi kullekin huoltomiehelle omalla nimellä varustetut tarrat. Niihin saa tarvittaessa juoksevan numeroinnin ja niitä voidaan tehdä pieniäkin sarjoja. Tarrojen materiaalit valitaan käyttökohteen mukaan, esim. ulkona olevaan koneeseen, talon teknisiin tiloihin, hissin seinälle, rappukäytävän ilmoitustaululle jne.

Leikkurilla läpivärjätystä tarramateriaalista leikatut sekä liuotintulostimella tulostetut ja laminoidut tarrat kestävät vaativissakin olosuhteissa.

Varoitus- ja kieltotarrat • Huomiotarrat
Varoitus- ja kieltotarrat • Huomiotarrat
Logo- ja yhteystietotarrat • Huoltotarrat
Logo- ja yhteystietotarrat • Huoltotarrat

Opasta kiinteistössä oikein
Ohjaa kiinteistössäsi asioivat oikeaan paikkaan aina ulko-opasteilta ja sisääntuloaulasta lähtien yritysten sisäänkäyntiin asti. Merkitse esteettömät reitit, rampit ja hissit selkeästi. Ohjeista kiinteistön käyttäjille ensiapukaapit, hätänumerot, tupakointipaikat ja -kiellot selkeillä opastarroilla. Ne soveltuvat myös ulkokäyttöön ja hätäuloskäynnit merkitään normien mukaisella jälkivalaisevalla materiaalilla. Kiinteistön opastarrat tehdään arkkitehdin laatiman ohjeistuksen mukaan tai tarvittaessa suunnitellaan kiinteistön ilmeen mukaisesti.

Yrityksesi logo ja kampanjateemat näkyviin
Varmista yrityksesi ilmeen näkyvyys merkitsemällä tuotteesi logolla ja kampanjateemoilla. Merkitse työkalusi logotarralla välttääksesi turhan hävikin. Yrityksesi logon ja kampanjateemat saat helposti myös työvaatteisiin ja tapahtuma-asusteisiin. Vaatteisiin prässätyn siirtotarran värit ovat täysin peittäviä eivätkä haalistu pesussa. Prässätty kuva joustaa vaatteen materiaalin mukaan eikä sen pinta lohkeile.

Oikea tarra on paras tapa nimikoida, merkitä, opastaa, varoittaa ja kieltää oikeassa paikassa.