Autoteippaus on liikkuva mainos

26th syys 2016, author: mfadm

Suuria teippaussarjoja on tehty mm. Kuljetusliike R. Stenvallille
Oy Kuljetusliike Forsman Ab:n autoja on teipattu 1980-luvun alusta lähtien

MF – Mainoksella teippauksen saa vuodessa noin 100 autoa, jonka lisäksi myös kymmenet maansiirtokoneet, veneet sekä moottoripyörät.
Pienemmät teippaukset saa yleensä heti paikan päällä käydessään, ja tiedostot pysyvät koneellamme tallessa. Joten monesti kun puhelin soi, niin paikalle tultaessa teipit ovat jo valmiina odottamassa.
Tarraleikkurin lisäksi 2000-luvun alussa hankittiin suurkuvatulostin, jolla tulostamme sekä leikkaamme kuvat ja suuret pinnat laadukkaille Averyn- ja 3M:n materiaaleille.

Tänä päivänä yliteippaus on kokoajan yleisempää, jolloin tulostamalla saa näyttävän kuvan, tai vastaavasti koko auton yrityksen väreihin. Yliteippauksen etuja ovat myöskin, että auton mennessä vaihtoon on maalipinta uuden veroinen.
Tilamme mahdollistavat suurienkin autojen teippaukset, mutta käymme tarvittaessa asentamassa teipit esim. autoliikkeessä tai asiakkaan tiloissa.

Eli olipa tarpeesi sitten kuorma-auton nimiteippaus, tai koko kaluston muuttaminen brändisi mukaiseksi, luotettava valinta on MF-mainos.